Five Star Catering

Η Five Star Catering αποτελεί την άριστη επιλογή για τη σημαντική αυτή ημέρα της δεξίωσης του γάμου σας, καθώς σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας catering αλλά και τη δυνατότητα να έρθει στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε όχι μόνο στο Ηράκλειο, αλλά σε ολόκληρη την Κρήτη. Η Five Star Catering σε συνεργασία που διατηρεί με πολλά ειδυλλιακά κτήματα, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τη δεξίωσή σας και να μετατρέψει το γάμο σας σε παραμύθι, διατηρώντας την πολυτέλεια και την απαράμιλλη αισθητική που αρμόζει σε κάθε χώρο την ιδιαίτερα αυτή σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Η γαμήλια δεξίωση που πάντα ονειρευόσασταν!

Catering στο  δικό σας χώρο

Catering στο δικό σας χώρο

Πέραν των χώρων, αιθουσών και κτημάτων που συνεργαζόμαστε και μπορούν να αναλάβουν τη φιλοξενία της δεξίωσης του γάμου σας, η Five Star Catering έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και τη δεξίωση του γάμου σας στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε. Τέτοιοι χώροι μπορεί να είναι π.χ. ο κήπος μιας κατοικίας, όπως και άλλοι χώροι που μπορεί να σας εκφράζουν. Σίγουρα, αυτό που δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει καθόλου είναι η υποδομή (όπως WC, φωτισμός κλπ) που θα υποστηρίξει αυτή σας την απόφαση, καθώς η Five Star Catering έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε σας περιφερειακή ανάγκη για τη δεξίωσή σας τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου αλλά και σε κάθε σημείο σε ολόκληρη την Κρήτη.

Cocktail Bar για το γάμο

Cocktail Bar για το γάμο

Αν για το γάμο σας έχετε σκεφτεί να τον μετατρέψετε σε ένα μεγάλο πάρτι, τότε αυτό που σας προτείνουμε είναι το στήσιμο ενός οργανωμένου cocktail bar, όπου barmen και barwomen θα προσφέρουν στους καλεσμένους σας cocktails και long drinks, όπως Mojito, Caipirinha κ.ά. Το cocktail bar μπορεί να στηθεί αυτόνομα χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από μενού φαγητού. Επίσης, μπορεί να στηθεί ιδανικά σε συνδυασμό με finger food που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα που σας παρέχει η Five Star Catering.

Μενού γάμου με Catering

Μενού γάμου με Catering

Το μενού της δεξίωσης του γάμου που θα επιλέξετε έχει να κάνει με το ύφος της δεξίωσης που επιθυμείτε να έχετε. Η Five Star Catering μπορεί να σας προτείνει τόσο μενού κρητικής παραδοσιακής κουζίνας για έναν παραδοσιακό γάμο, αλλά και μενού ευρωπαϊκής και διεθνής κουζίνας για έναν εναλλακτικό γάμο. Σίγουρα το μενού θα ετοιμαστεί βάση του προσωπικού σας στυλ, διατηρώντας τη σίγουρη επιτυχία της επιλογής σας σε κάθε περίπτωση.

Catering Πέντε Αστέρων

Catering Πέντε Αστέρων

Είτε η δεξίωση του γάμου σας πραγματοποιηθεί σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα με τη Five Star Catering κτήματα, είτε πραγματοποιηθεί σε χώρο δικής σας επιλογής, η δεξίωσή σας θα είναι τόσο εντυπωσιακή που θα μείνει αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας! Κι αυτό γιατί στη Five Star Catering σας εγγυόμαστε τόσο για τα άριστα και εντυπωσιακά γευστικά μας μενού, όσο και για την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας από τον μετρ και την ομάδα του σέρβις.

Επιπλέον υπηρεσίες γάμου

Επιπλέον υπηρεσίες γάμου

Μια δεξίωση γάμου με catering, είτε αυτή είναι στο Ηράκλειο είτε είναι στην υπόλοιπη Κρήτη, μπορεί να απαιτήσει επιπλέον υπηρεσίες για τη διεξαγωγή της. Τέτοιες υπηρεσίες μπορεί να είναι η ενοικίαση εξοπλισμού (όπως τέντα δεξιώσεων “pavilion”, πίστα χορού, ηχητικός εξοπλισμός και DJ’s κλπ.) ή η παροχή extra υπηρεσιών ψυχαγωγικού χαρακτήρα (όπως ανιματέρ για παιδιά, φουσκωτά παιχνίδιακ.ά.). Έπειτα από μια συνάντηση με τους έμπειρους διοργανωτές εκδηλώσεων της Five Star Catering, θα προσδιορίσουμε μαζί τις υπηρεσίες που αρμόζουν στις δικές σας ανάγκες για τη δεξίωση του γάμου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας ή στο χώρο μας με την ομάδα διοργάνωσης γαμήλιων δεξιώσεων της Five Star Catering.

ΕΣΠΑ