Μουσική για το Event σας

Ένα βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο event είναι η μουσική. Οι δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας είναι η ζωντανή ορχήστρα ή ο DJ. H εμπειρία μας λέει ότι ένας DJ είναι πολύ ευέλικτος ως προς τη γκάμα του προγράμματος και ως προς τις δυνατότητές του να το προσαρμόζει στα μέτρα σας. Ωστόσο μια ζωντανή ορχήστρα δίνει περισσότερη ζωή στην πίστα. Φυσικά ορχήστρα και DJ μπορούν να συνδυαστούν για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Μουσική από DJ ή Ορχήστρα που θα δώσει ζωή στην πίστα!

Ευελιξία Προγράμματος

Ευελιξία Προγράμματος

Οι συνεργαζόμενες ορχήστρες και οι DJ’s με τη Five Star Catering είναι έμπειροι επαγγελματίες, γνωρίζουν πώς να βγάλουν ένα πετυχημένο πρόγραμμα, πώς να κάνουν τον κόσμο να ξεφαντώσει, και γενικά πώς να κάνουν τη δεξίωσή σας αξέχαστη. Υπάρχουν προτάσεις για επαγγελματικές εκδηλώσεις όπως εγκαίνια, προσωπικές στιγμές όπως ένα παιδικό πάρτι, μια βάπτιση, ένας γάμος, ένα cocktail πάρτι και για κάθε άλλη συνάθροιση με catering ή χωρίς, που χρειάζεται μουσική επένδυση.

Μηχανήματα Ηχητικής Κάλυψης

Μηχανήματα Ηχητικής Κάλυψης

Φυσικά οι ορχήστρες και οι DJ’s μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα μηχανήματα ηχητικής κάλυψης για ένα άριστο τεχνικά ηχητικό αποτέλεσμα. Μια από τις δυνατότητες που έχουμε είναι να ενοικιάσετε μόνο τον ηχητικό εξοπλισμό από την εταιρία μας και να εκτελέσει το πρόγραμμα DJ ή ορχήστρα της επιλογής σας.

Μαζί με τον ήχο ακολουθούν υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με ειδικά εφέ, όπως ψυχρός καπνός, φωτορυθμικά, θεατρικός φωτισμός κ.τ.λ, για τα οποία μπορούμε να σας κάνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ανάλογα με το event σας.

Ορχήστρες και DJ's σε όλη την Κρήτη

Ορχήστρες και DJ's σε όλη την Κρήτη

Η ομάδα της Five Star Catering μπορεί να σας εξυπηρετήσει στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά και σε κάθε άλλο σημείο της Κρήτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθετε σε επαφή με τους συνεργάτες μας για μια ξεχωριστή μουσικά επενδυμένη βραδιά.

ΕΣΠΑ