Στο χώρο σας

Η Five Star Catering μπορεί να οργανώσει ένα πολύ όμορφο παιδικό πάρτι ακόμη και στο δικό σας χώρο, με τον απαραίτητο εξοπλισμό catering που διαθέτει και το προσωπικό, με το μενού που θα επιλέξετε και τα παιχνίδια και δραστηριότητες που εσείς επιθυμείτε. Στη Five Star Cateringείμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο σημείο της Κρήτης και αν βρίσκεστε, σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το δικό σας παιδικό πάρτι.

Το παιδικό πάρτι πιο ξέφρενο από ποτέ!

Σε χώρο που σας προτείνουμε

Σε χώρο που σας προτείνουμε

Εάν δεν επιθυμείτε ή δεν έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε το παιδικό πάρτι σε δικό σας χώρο, η Five Star Catering μπορεί να σας προτείνει ειδικά διαμορφωμένους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν τους μικρούς σας καλεσμένους και τους γονείς τους. Οι χώροι που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι χώροι κατάλληλοι για παιχνίδι και διασκέδαση για τους καλεσμένους σας, όχι παιδότοποι, και βρίσκονται σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ξενάγηση σε αυτούς.

Παιδικά μενού

Παιδικά μενού

Το παιδικό πάρτι είναι μια γιορτή, η γιορτή των παιδιών! Εκτός από τα παιχνίδια, τις εκπλήξεις και τη διασκέδαση, το πολύ καλά ισορροπημένο μενού αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για να ικανοποιήσει τόσο τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Οι έμπειροι σεφ της Five Star Catering έχουν ετοιμάσει ποικίλες προτάσεις παιδικών μενού για να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα και ανάγκες σας. Η γκάμα των παιδικών μενού αποτελείται από προτάσεις finger food αλλά και από προτάσεις μενού με ιδιαίτερες gourmet γεύσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προτάσεις των σεφ μας.

Animation και Δραστηριότητες

Animation και Δραστηριότητες

Η Five Star Catering μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο της εκδήλωσης σε χώρο διασκέδασης και παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους, καθώς προσφέρεται  η δυνατότητα ενοικίασης φουσκωτών παιχνιδιών, τα οποία στήνονται στο χώρο που έχετε επιλέξει για το παιδικό πάρτι ή ακόμα και στο δικό σας ιδιωτικό χώρο.

 

ΕΣΠΑ