Βάπτιση: Παιδιά vs Γονείς!

Η Five Star Catering διαθέτει πολυετή εμπειρία σε βαπτίσεις και παιδικές εκδηλώσεις. Η ιδιαιτερότητα μιας βάπτισης ή παιδικής εκδήλωσης, έγκειται στο ότι πρέπει να προσαρμοστεί όχι μόνο στις ορέξεις των μικρών καλεσμένων και στις περιφερειακές υπηρεσίες για τη διασκέδασή τους, αλλά και στη διασκέδαση των μεγάλων.

Στόχος μας είναι όλοι οι καλεσμένοι, μικροί και μεγάλοι να μείνουν ευχαριστημένοι, γι’ αυτό και ο χώρος της εκδήλωσης πρέπει να διαμορφωθεί ανάλογα ώστε οι μικροί μας φίλοι να έχουν το δικό τους χώρο που θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με παιχνίδια και ανιματέρ, αλλά και οι γονείς να μπορέσουν να διατηρήσουν την οπτική επαφή μαζί τους χωρίς αυτά να τους ενοχλήσουν ή να τους ανησυχήσουν.

Μενού Βάπτισης Catering

Το μενού σε μια βάπτιση, πρέπει να είναι σίγουρα πιο προσεγμένο από κάθε άλλη δεξίωση, καθώς είναι σημαντικό να συμπεριλαμβάνει πιάτα που αρέσουν στα παιδιά χωρίς όμως αυτά να είναι πρόχειρο φαγητό και να δυσαρεστήσει τους γονείς που είναι ευαισθητοποιημένοι με τη διατροφή των παιδιών τους. Οι ιδέες για παιδικά μενού που έχουμε να σας προτείνουμε στη Five Star Catering είναι αρκετές και πιστεύουμε πως θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της δεξίωσής σας.
Πέραν από τα παιδικά όμως μενού, πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα μενού των μεγάλων στα οποία πρέπει να δοθεί έμφαση. Οι επιλογές είναι αρκετές, καθώς μπορείτε να επιλέξετε από ένα απλό μπουφέ με finger food έξω από την εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο, ή από ένα ολοκληρωμένο και πλούσιο μενού σε μπουφέ ή σερβιριζόμενο. Οι προτάσεις του σεφ μας είναι ποικίλες και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν, βοηθώντας σας να επιλέξετε αυτό που έχετε σκεφτεί να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί τις προτάσεις των μενού βαπτίσεων.

Η βάπτιση των παιδιών μετατρέπεται σε παραμύθι!

ΕΣΠΑ