Φουσκωτά Παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας!

Ενοικίαση Φουσκωτών Παιχνιδιών

Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης φουσκωτών παιχνιδιών για το παιδικό σας πάρτι, τη βάπτιση, τα εγκαίνια και για κάθε εκδήλωση με παιδιά. Η γκάμα των παιχνιδιών της Five Star Catering είναι πολύ μεγάλη, για παιδιά κάθε ηλικίας και υπάρχουν προτάσεις ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο.

Μεταφορά στο χώρο σας

Η παράδοση του παιχνιδιού μπορεί να γίνει από τη Five Star Catering στο χώρο σας, στο χώρο που διοργανώνετε την εκδήλωση ή σε κάποιο άλλο χώρο δεξιώσεων που εσείς μας ορίζετε. Μαζί με κάθε ενοικίαση φουσκωτού παιχνιδιού μπορούμε να σας παρέχουμε ένα έμπειρο και καταρτισμένο άτομο για να προσέχει τα παιδιά όσο παίζουν.

Διάρκεια Ενοικίασης

Η ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών διαρκεί 4 ώρες και πολλές φορές συνδυάζεται πάρα πολύ καλά με ανιματέρ ή κλόουν. Τα παιχνίδια μπορούν να φουσκωθούν αμέσως μετά το πρόγραμμα του ανιματέρ και να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς σας καλεσμένους έως το τέλος.
Για κάθε πληροφορία και για μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις υπηρεσίες ενοικίασης φουσκωτών παιχνιδιών καθώς και τις προσφορές ενοικίασης φουσκωτών παιχνιδιών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΣΠΑ