Εγκαίνια

Εγκαίνια

Για τα εγκαίνια του καταστήματός σας ή για κάθε επαγγελματική εκδήλωση στο χώρο σας, η Five Star Catering μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μενού σε μπουφέ ή finger food, αλλά και συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως μουσική επένδυση με DJ’s ή ορχήστρα, ειδικό φωτισμό, τέντες τύπου Gazebo, ενοικίαση εξοπλισμού εστίασης και ό,τι άλλο χρειαστείτε για ένα επιτυχημένο event.

Ο πολυτελής εξοπλισμός της Five Star Catering, τα εκλεκτά αλμυρά και γλυκά εδέσματα που προσφέρουμε όπως και η άριστη ομάδα των σεφ, μετρ και σερβιτόρων μας, θα στέψουν τα εγκαίνια του καταστήματός σας με πρωτοφανή επιτυχία που αναμφίβολα θα συζητηθεί.

Περισσότερα

Coffee Breaks

Coffee Breaks

Για κάθε επαγγελματική εκδήλωση, η Five Star Catering προσφέρει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων και τη δυνατότητα να απολαύσετε με τους συνεργάτες σας ένα ευχάριστο και γευστικό διάλειμμα στον εργασιακό ή σε άλλο χώρο της επιλογής σας, με επιλεγμένα είδη ροφημάτων και εκλεκτών γλυκισμάτων. Οι προτάσεις μας για την επαγγελματική σας εκδήλωση γίνονται σύμφωνα με τη θέση και τις ιδιαιτερότητες του χώρου.

Περισσότερα

Εταιρικές εκδηλώσεις

Εταιρικές εκδηλώσεις

Στη Five Star Catering προσφέρουμε υπηρεσίες εστίασης υψηλών προδιαγραφών για εταιρικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις σε κάθε σημείο της Κρήτης. Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στην εντυπωσιακή παρουσίαση των πιάτων μας, στο άψογο σέρβις και στα απολαυστικά μας μενού.

Περισσότερα

ΕΣΠΑ