Τα εγκαίνια που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!

Catering για Εγκαίνια

Catering για Εγκαίνια

Για τα εγκαίνια του καταστήματός σας ή για κάθε επαγγελματική εκδήλωση στο χώρο σας, η Five Star Catering μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μενού σε μπουφέ ή finger food, αλλά και συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως μουσική επένδυση με DJ’s ή ορχήστρα, ειδικό φωτισμό, τέντες τύπου Gazebo, ενοικίαση εξοπλισμού εστίασης και ό,τι άλλο χρειαστείτε για ένα επιτυχημένο event.

Ο πολυτελής εξοπλισμός της Five Star Catering, τα εκλεκτά αλμυρά και γλυκά εδέσματα που προσφέρουμε όπως και η άριστη ομάδα των σεφ, μετρ και σερβιτόρων μας, θα στέψουν τα εγκαίνια του καταστήματός σας με πρωτοφανή επιτυχία που αναμφίβολα θα συζητηθεί.

Μενού για εγκαίνια στο Budget σας

Μενού για εγκαίνια στο Budget σας

Στη Five Star Catering, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωση που ταιριάζει στην εικόνα της επιχείρησής σας. Τα μενού μας είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να μπορούν να εκτελεσθούν με επιτυχία ακόμη και σε περιορισμένους χώρους με πολυκοσμία, ενώ υπάρχει αρκετή ευελιξία στο να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας, πάντα μέσα στα πλαίσια του budget σας.

Οι προτάσεις του μενού του catering για τα εγκαίνια ή την επαγγελματική σας εκδήλωση, γίνονται πάντα σύμφωνα με τη θέση και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαγαζιού ή επαγγελματικού σας χώρου. Η ομάδα της Five Star Catering προσπαθεί πάντα να προσαρμόσει της υπηρεσίες της στις δικές σας απαιτήσεις.

Catering για εγκαίνια σε όλη την Κρήτη

Catering για εγκαίνια σε όλη την Κρήτη

Η Five Star Catering έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει την εκδήλωση των εγκαινίων του καταστήματός σας σε κάθε σημείο στην Κρήτη, σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο.
Επισκεφθείτε την ενότητα των φωτογραφιών στο site μας για να δείτε δείγματα της δουλειάς μας και του εξοπλισμού μας και επικοινωνήστε μαζί μας για τις προτάσεις μενού και υπηρεσιών εγκαινίων.

ΕΣΠΑ